Топ оферта

събота, 6 ноември 2010 г.

Футбол: Локомотив (София) спечели с 3:0 срещу Сливен

Локомотив (София) спечели с 3:0 домакинството си на Сливен в последната среща от днешната програма на „А” група. Цветан Генков откри в 12-та минута, Асамоа удвои в 49-та, а Дяков направи 3:0 в 67-та. Победата изкачи „железничарите” временно на втората позиция, наравно с Левски и Черноморец. Сливен остава на 13-та позиция.

Още в първата минута, Локомотив имаше отлично положение да открие резултата, но вратаря Караманов изби с плонж удара с глава. В 8-та минута, отново стражът на Сливен бе главно действащо лице, избивайки с върха на пръстите си удар на Горанов. В 12-та минута, Писаров финтира бранител на Сливен, центрира в наказателното поле, а Генков бе на място да засече с глава, за 1:0. в 20-та минута, Караджинов изпусна да удвои резултата, след като шутът му от близка дистанция бе избит от защитник на Сливен. В 35-та минута, Караджинов и Генков комбинираха майсторски, а ударът на втория мина на сантиметри от страничната греда. Минути преди края на полувремето, отново Генков пропусна да вкара в опразнената врата на Сливен. При този натиск на „железничарите” може да се каже, че Сливен се измъкна с минимален пасив след тези 45 минути.

Логичното все пак се случи, и още в 4-та минута на второто полувреме, Локомотив поведе с 2:0.
След изпълнение на корнер, футболист на домакините свали с глава топката за Асамоа, който много технично с пета я вкара в долния ъгъл на вратата. В 59-та минута, Генков бе изведен сам срещу вратаря, но Караманов спечели за пореден път дуела. В 66-та минута, Светослав Дяков се възползва от разбъркване в защитата на Сливен, и сложи край на спора в срещата.
До края, блестящият в днешния мач Караманов спаси своя тим от още по-разгромна загуба.
В последното си домакинство за есенния полусезон, Сливен ще приеме Калиакра на 13-ти ноември. На същата дата, Локомотив (Сф) гостува на лидера Литекс.
агенция ФОКУС

Арсен Венгер изневерява на жена си с певица

 Треньорът имал двегодишна връзка с 22 години по-младата Доня


След серията разкрити изневери на английски футболисти дойде ред и на треньорите. Според публикациите в днешната преса на Острова треньорът на Арсенал Арсен Венгер бил забелязан на романтична вечеря в
Париж с раппевица. Двамата се държали за ръце и били забелязани да се целуват на летището. Медиите пишат, че той изневерява на съпругата си с изпълнителката, чието име е Соня Татар, от две години.

Мениджърът и клубът му отказали да коментират слуховете. 61-годишният Венгер е женен за бившата учителка Ани Бростерхаус от 14 години. Те имат 13-годишна дъщеря.
www.blitz.bg
Играйте мачовете на Арсенал и всички вашилюбими отбори със безплатни 100 лева